PER ME SHKARKU YOUTUBE UPLOADER  PROGRAM  QE  NEVOITET PER ME PUBLIKU VIDE NE YOUTUBE SE PARI SHKONI NE GOOGLE.COM DHE E SHENONI DOWNLOAD YOUTUBE UPLOADER DHE PASI TA SHKARKONI KETE NDOSHTA DO TE DUHENI TE SHKARKONI EDHE NI  JAVA PER ME FUNKSIONU QYKY PROGRAMkosova